Search
Close this search box.

Nieuwe website

Sanne

Datum

Velen van jullie hebben het al opgemerkt. Sharpie heeft een nieuwe website. De site van sharpie.nl was zo verouderd dat het tijd was voor een nieuw, fris jasje.

Samen met Patrick van Raalte heb ik alle content doorgenomen voor de nieuwe website en ben ik begonnen te bouwen. De site is nog steeds ‘under construction’ en wordt nog steeds aangevuld, maar de belangrijkste onderdelen staan online.

De bedoeling is dat er nog een externe koppeling komt waardoor de leden en het bestuur gemakkelijk alle administratie kunnen bijhouden. Dit zal pas in het najaar gebeuren en tot die tijd is er een online inschrijven formulier. Zodra deze koppeling er is zal er nog het e.e.a. veranderen.

Patrick, bedankt voor het vertrouwen, op naar een mooi eindresultaat!

Voor opmerkingen en aanvullingen kan het contact formulier worden ingevuld, dan pakken we dat op!